LED Haarden met verwarming

De elektrische LED haard met verwarming is de laatste jaren sterk in opkomst. Nu alle elektrische apparaten steeds zuiniger moet functioneren, gaan de gewone halogeenlampen en heldere kaars lampjes in de ban. De LED sfeerhaarden van Aflamo voldoen aan de nieuwste eisen ten aanzien van het toepassen van LED verlichting in een elektrische haard. Dit zorgt ervoor dat de Aflamo LED haarden zuinig zijn en minder belastend voor het milieu zijn. Want minder stroom verbruik is alleen maar beter voor u en uw portemonnee.

elektrische haard 3 zijdig        inzet ledhaard        

De LED sfeerhaarden van Aflamo zijn zo realistisch dat u bijna zou verwachten dat het een gashaard betreft. Niets is minder waar zoals u op de foto's hierboven kunt zien. Stuk voor stuk elektrische LED haarden.
Maar LED haarden hebben ook een voordeel ten opzichte van een gashaard. De elektrische ledhaard wordt niet heet aan de achterzijde. Mocht u een televisiewand overwegen dan kunt u gerust uw tv boven de haard hangen zonder dat u televisie daar van te lijden heeft. Een gashaard straalt heel veel warmte dat niet goed is voor de kunststof LED of LCD flatscreen TV.
Ledhaarden zijn makkelijk in te bouwen, dus eenvoudige montage voor u zelf of voor uw klussenbedrijf. Een ander voordeel is dat u geen afvoerpijpen nodig bent. Plaatst de haard makkelijk op de plek van uw keuze.

inbouw led haard                 cinemawall ledhaard tvwand

De Aflamo LED inbouw sfeerhaard is de beste keus om te gebruiken in een Cinewall. Een Cinewall is een tv wand waarbij u de elektrische haard combineert met uw televisie in éen wand. Zo zorgt u voor sfeer en gezelligheid, ook als de televisie even niet aanstaat. Aflamo biedt realistische sfeerhaarden met een exclusieve uitstraling. Daarnaast bieden we u ook elektrische inzethaarden van Dimplex zoals de Prism BLF 5051 en de Ignite XL74. Bekijk ook de elektrische hoekhaard tweezijdig of de elektrische haard 3 zijdig

Voor de koudere momenten in het voorjaar of najaar kunt u de verwarming op de led haard gebruiken. Deze warmtefunctie heeft een hoog rendement en is prima als bij-verwarming te gebruiken. De ingebouwde kachel blaast langzaam en bij geruisloos heerlijke warmte in uw woonkamer, living, slaapkamer of kantoor. De heater heeft vaak een vermogen van 750 - 1500watt met 2 warmtestanden.

Bekijk het volledige assortiment, deze week SALE met korting tot wel 40%