Aflamo

Alflamo is de specialist in moderne elektrische open haarden, op basis van innovatieve technieken. De open haarden zijn geschikt voor thuis en voor bedrijven, er zijn diverse toepassingen mogelijk.

Klanten waarderen bij Aflamo vooral de hoogwaardige afwerking, net als de levensechte presentatie van het vuur in de haard. Het vormt een duurzame en veilige toepassing, met de uitstraling van een echte haard. Het is op die manier de combinatie van verschillende elementen die ervoor zorgt dat Aflamo ook in Nederland kan rekenen op een groot aantal klanten en een enthousiaste doelgroep.

Lange sfeerhaard

Voor thuis en in bedrijven
De toepassingen van Aflamo haarden zijn zowel thuis als bij bedrijven mogelijk. Dat heeft onder andere te maken met het uitgebreide assortiment, op basis van zowel de moderne als de meer eigentijdse ontwerpen. De technologie is zowel bedrijfsmatig als thuis geschikt, waardoor de elektrische haarden vanuit Amerika de overstap hebben gemaakt naar zowel Nederland als de rest van Europa.

Aflamo werd al in 2008 opgericht en vormde daarmee de eerste speler die elektrische haarden op hoog niveau in de markt wist te zetten. Sindsdien werken architecten en ontwerpers er graag mee en komen ook steeds meer particulieren ermee in aanraking. Zij waarderen vooral de realistische uitstraling van de open haard, terwijl ze daar met een Aflamo aan de andere kant op een heel veilige wijze gebruik van kunnen maken.

Innovatieve elektrische open haarden
Aflamo bouwt innovatieve elektrische haarden. Ze zijn gemakkelijk te installeren en kosten zowel bij de aanschaf als tijdens het gebruik minder dan de haarden op basis van gas of hout. Het is daarom de moeite waard om de diverse modellen te bekijken en daar een keuze uit te maken.

De open haarden op elektriciteit van Aflamo zijn beschikbaar in verschillende breedtematen, afhankelijk van de ruimte die er in de woning beschikbaar is. Bovendien is het mogelijk om de open haard naar wens aan te passen, zodat het design past binnen de rest van het eigen interieur. De LED-vlammen zorgen voor een duurzame toepassing en een laag energieverbruik, terwijl de Royal en Paris-series van de haarden zelfs in de wand kunnen worden weggewerkt.

Meer informatie: http://www.aflamo.nl