Merken

Het merk Aflamo
Aflamo is hét grootste merk op gebied van elektrische sfeerhaarden en sfeerkachels. Deze vuurmakers zijn bij elke introductie van een haard weer in staat innovatief en een trendzetter te zijn. De Majestic en de Royal Paris series zijn het vlaggeschip, maar het assortiment is ontzettend ruim, van kleine vierkante haarden tot lange sfeerhaarden van wel 250cm. Iedere haard is van verwarming voorzien, luxe afstandsbediening en houtset.

Meer informatie: ClassicFlame

Het merk ClassicFlame
ClassicFlame is onderdeel van Twin-Star International Inc. Dit Amerikaanse bedrijf produceert klassieke meubels welke met ouderwetse zorg en aandacht ontwikkeld worden. Classic Flame heeft de reputatie van “De beste meubels in de elektrische haard Industrie” verdiend. Classic Flame is de wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van elektrische haarden.

Meer informatie: ClassicFlame

Het merk Dimplex
Faber-Dimplex is een onderdeel van de onderneming Glen Dimplex Benelux in Heerenveen. De onderneming is een grote producent wereldwijd van elektrische verwarming en sfeerhaarden. Doordat er veel tijd is geïnvesteerd in de ontwikkeling van een realistisch vlambeeld, zijn de haarden van Faber een mooie aanwinst voor uw woonkamer.

Meer informatie: Faber