Overleef iedere koude zomer met een inbouwhaard

In Nederland is niets zo veranderlijk als het weer. En daarmee ook de temperatuur. Je kunt heerlijke zomervakanties hebben waarbij de temperatuur iedere dag ver boven de twintig graden ligt, maar je kunt ook vakanties hebben waarbij de wind helaas verkeerd draait en koude lucht en veel regen aanvoert. In zo’n geval wil je natuurlijk niet kleumend in je caravan of vakantiehuisje zitten en dus zul ze je een kachel of verwarmingselement mee moeten nemen. Of je kunt het in stijl doen, bijvoorbeeld met de 18 inch ClassicFlame inbouwhaard.

Unieke eigenschappen
Inbouw SfeerhaardDeze inbouwhaard is nieuw in Nederland en heeft een aantal unieke eigenschappen die hem erg geschikt maken voor gebruik in een vakantiehuisje, caravan of camper. Ten eerste geeft deze inbouwhaard veel sfeer, in tegenstelling natuurlijk tot een standaard elektrisch kacheltje. Het lijkt net of je een echte open haard in je huisje of caravan hebt, maar dan zonder een rokerige schoorsteen. Het nadeel van dit soort elektrische kachels is daarentegen dat ze vaak veel energie verslinden. Met de ClassicFlame inbouwhaard is dit echter beperkt door het gebruik van led apparatuur. Zoals je wellicht weet is led verlichting veel energiezuiniger dan normale verlichting. Je verbruikt daardoor stukken minder stroom, waardoor hij waarschijnlijk ook te gebruiken is in jouw camper of caravan.

Compact en met thermostaat
Daarnaast is de inbouwhaard vrij klein, waardoor hij makkelijk weg te werken is. de afmetingen zijn ongeveer 46 bij 42 centimeter, met een diepte van twaalf centimeter. Ideaal dus om ergens weg te werken. Verder heeft deze elektrische haard een eigen thermostaat. Hiermee kun je de temperatuur instellen, net zoals bij de CV thuis. Heeft de kachel de gewenste temperatuur bereikt dan stookt hij niet automatisch door, maar houdt hij de temperatuur stabiel. Ook dit bespaart natuurlijk veel energie. Wil je `s ochtends wakker worden in een warme kamer, dan kun je gebruik maken van de timer. Op deze manier kun je een koude zomerdag in ieder geval warm beginnen.

Meer informatie over deze sfeerhaard: ClassicFlame inbouwhaard 18 inch

Geplaatst in Sfeerhaarden.

Geef een reactie